Πέμπτη 31 Ιουλίου 2008

ΧΤΥΠΗΜΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

Πρόταση-τομή για τον Ανάβαλο κατέθεσε η βουλευτής κ.Παπαδημητρίου,πλαισιωμένη από επιστήμονες Ελληνες και ξένους.Ξέρει ότι κάτι τέτοιες φούσκες εντυπωσιάζουν τους αδαείς και ευκολόπιστους πολίτες,γιαυτό εκλέγεται 15 χρόνια τώρα.Ξέρει με τι ψηφοφόρους έχει να κάνει.Ξέρει να μας δουλεύει.Το ξέρει καλά το αντικείμενο.Όμως ο doctor έχει κάποιες απορίες.1.Η εκμετάλευση των υδάτινων πόρων ποιού φορέα είναι αρμοδιότητα?2.Τί εξυπηρετεί η παρουσία των δημάρχων του νομού?3.Ποιά η πολιτική του αρμόδιου υπουργείου για τα Σ.Δ.Ι.Τ?4.Πόσα Σ.Δ.Ι.Τ έχει κάνει το συγκεκριμένο υπουργείο?5.Σε τί θα βοηθήσουν οι αποφάσεις των Δ.Σ των Δήμων αφού δεν έχουν αρμοδιότητα?Χτύπημα χειρουργικής ακρίβειας.Συνέντευξη-πρόταση-τομή-φούσκα για ένα έργο που δεν έχει καμιά ελπίδα να πραγματοποιηθεί με αυτό τον τρόπο,εντυπωσιάζω τους άσχετους πολίτες-ψηφοφόρους,όμως παράλληλα ψάχνω και την πελατεία(αποφάσεις Δ.Σ των Δήμων) για να το χειριστώ ανάλογα.Α,τώρα που το θυμήθηκα πέρσι 25/7 με ποιόν Δήμαρχο είχε επεισόδιο με φαιδρό τέλος και για ποιό θέμα?αχχαχαχαχχααχχα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα της έλλειψης πολιτικού ενστίκτου και πολιτικής παραγωγής από όλους μας είναι γεγονός και κατά τη γνώμη μου είναι ο βασικός λόγος που η πολιτική σκηνή γενικά έχει το σημερινό χαμηλό επίπεδο.

Κατάλοιπο της λαϊκευμένης πολιτικής που εισήγαγε ο Ανδρέας Παπανδρέου; Σαφώς, κατά τη γνώμη μου!

Κάθε περίοδος όμως κάνει τον κύκλο της και κλείνει κάποια στιγμή.

Θεωρώ ότι μετά από χρόνια εκδούλευσης και μικροπολιτικής που έφερε την Ελλάδα πολύ πίσω σε όλα τα επίπεδα, ο κόσμος πλέον έχει αρχίσει και αναζητά την ποιότητα και τις αξίες στην πολιτική.

Ο Δημήτρης Κρανιάς κατά τη γνώμη μου έχει την ποιότητα στην οποία αναφέρομαι και θα πρέπει να επιβραβευτεί με την ψήφο του Αργολικού λαού στις επόμενες εκλογές.

Alkmini είπε...

μια καλημερα στο γειτονικο Αργος.

Ανώνυμος είπε...

doctor έχω μια πρόταση - κίνηση για το νερό που είμαι σίγουρος ότι θα σε ενδιαφέρει. επικοινώνησε μαζι μου με email asap!